okt
26
2012

cpa geheimen – vooraankondiging

Cpa geheimen

Dit is een vooraankondiging, klik op CPA geheimen review voor de uiteindelijke review.

Cpa (cost per action) is een manier van online adverteren waarbij de adverteerder een bedrag betaalt per actie die een bezoeker onderneemt op zijn website.

 • Voor de adverteerder heeft dit als grote voordeel dat er slechts kosten gemaakt worden wanneer een bezoeker de gewenste actie heeft ondernomen.
 •  Voor de promotor langs de andere kant is het grootste voordeel dat het vaak laagdrempelige acties betreft zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief, een ingevuld formulier, een enquête, het aanmaken van een account of een download.

Kenmerkend aan cpa marketing is dat je geen band hoeft te bouwen met je bezoeker. CPA marketing is gericht op conversie, leads genereren. Voor een beginnende internet marketeer kan dit dus een zeer goede manier zijn om te beginnen met online geld verdienen. We schreven reeds een eerder artikel over cpa marketing voor wie er meer over wil weten.

cpa geheimen

Hoe een succesvolle cpa campagne opzetten

Voor wie over de schouder van een cpa expert wil meekijken heb ik goed nieuws; op zeer korte termijn wordt ‘CPA geheimen‘ gelanceerd, een product van Erik de Vries.

De cursus CPA Geheimen gaat uiteraard over hoe je veel geld kunt verdienen met het promoten van International CPA offers.

Denk hierbij aan CPA netwerken als EWA, Max Bounty en Above All Offers, dit zijn dan ook de 3 CPA netwerken waarmee toekomstig cursisten gaan werken, uiteraard uit te breiden naar andere CPA netwerken.

De cursus is een kijk mee over mijn schouder type opleiding, alhoewel Erik ook uitgebreid theoretisch in gaat op basis kennis van CPA Marketing en alle denkbare vormen om traffic naar je CPA offers te sturen.
In de cursus zal dit onderdeel CPA Traffic 101 gaan heten.

Vervolgens behandelt Erik in de module CPA Essentials 101 onderdelen als Tracking, Filezilla voor het uploaden van je Landing Pagina’s, Setup, Landing Pagina’s maken  en demografisch onderzoek.

Na het doorlopen hebben van deze onderdelen kom je dan bij het gedeelte waarbij we het geleerde in de praktijk brengen, deze module heet CPA Geheimen ;-)

Dit is een volledig kijk mee over mijn schouder cursus, dus met opgenomen training video’s, hierin kom je onder andere split testing, optimalisatie en schaalbaarheid tegen.

Kort door de bocht is deze module het vanaf het begin tot het eind opzetten van je campagnes, en zorgen dat ze minimaal 300% ROI geven.

Wie als eerste op de hoogte wil gehouden worden over deze cursus kan alvast terecht op cpageheimen, op die manier verzeker je jezelf ook van een extra coole bonus.

Update: Je vind de review van de cursus hier; CPA geheimen review

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “cpa geheimen – vooraankondiging

 1. Een maand geleden heb ik de eerste cursus van Erik de Vries aangeschaft. Na een aantal ervaringen met “rijkmakende” internetmarketing cursus programma’s, die suggereren dat je met een minumum aan kennis en ervaring(“Kijk naar ons” zeggen de promotors) ongeveer slapend rijk kunt worden, is het programma van Erik de Vries een eye-opener.
  In tegenstelling tot vele andere aanbieders van cursussen, voel je achter Erik een man van veel kennis en ervaring en last but not least een betrouwbare realist!

  Hij bouwt het cursusprogramma zeer ordelijk en overzichtelijk op en laat je rustig kennis maken met de wereld van internetmarketing. Zijn video’s zijn heel duidelijk en stap voor stap te volgen. Met rustige en aangename stem loodst hij je van onderdeel naar onderdeel. En mocht je toch een beetje vastlopen, of iets missen, dan is Erik steeds paraat en bereikbaar binnen 4 uur en reikt hij op dezelfde rustige en motiverende wijze je de ontbrekende stukjes aan.

  De realist Erik weet dat je in dit leven niets zo maar aan komt waaien en door zijn overtuigende wijze van kennisoverdracht, pieker je er geen moment over om af te haken.
  Het gevoel en de overtuiging groeien namelijk naarmate de cursus vordert, dat je hiermee iets waardevols binnen je bereik heb wat zijn vruchten zeker zal gaan afwerpen.

  Ik heb in 1 maand tijd meer geleerd dan in 1 jaar tijd van zoeken en proberen op dit gebied, met gevoelens van twijfel en onzekerheid. Vertrouwen is een onmisbare schakel die je zult moeten hebben tussen je gewenste doel en het materiaal dit te bereiken. En dat is wat ik voor het eerst heb ervaren met een cursus internetmarketing. En voor het cursusgeld van € 67,- krijg je absoluut meer en betere waar.

  Voor iedereen die een goede opstart zoekt in de internetmarketing, met reëel haalbare resultaten binnen een maand, is dit programma CPAgeheimen een absolute aanrader!
  En bovendien kent het programma zeer binnenkort een belangrijke doorstart.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge