sep
5
2011

Commentluv backlinks.

Snel Ranken in Google.

In  mijn review van de cursus internetgeheimen voegde ik aan het einde van de recensie een gratis pdf toe waarin ik uitleg hoe je snel kan ranken in Google. Hoge posities krijgen in Google heeft met name te maken met linkbuilding. Hoe meer kwalitatieve links verwijzen naar je pagina hoe beter je scoort in Google. Deze links zijn moeilijk te verkijgen tenminste als je niet weet waar je moet zoeken.

Linkbuilding en WordPress

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit 2 elementen. Namelijk on page en off page. Met on page seo wordt bedoelt dat je een pagina maakt die geoptimaliseerd is voor bepaalde zoekwoorden. Dus je schrijft content rekening houdend met een zoekwoord waar je op wilt ranken.
Off page seo is met name linkbuilding. Je zoekt naar backlinks die naar jouw pagina verwijzen.
Toen ik begon met dit blog was ik op geen enkele zoekwoord te vinden. Google vond mijn website niet belangrijk genoeg. Het aantal websites dat naar mijn website linkt was in het begin 0. Ik kreeg bij elk artikel dat ik schreef geen positie of een hele lage positie in Google.
Dit overkomt iedereen die begint met een website. De kunst is daarom ook om zo snel mogelijk backlinks te verzamelen. Al snel begon ik met een linkbuilding campagne en ik zag in mijn statistieken dat ik steeds vaker voor bepaalde zoekwoorden gevonden werd. De technieken die ik gebruik heb ik natuurlijk niet zelf bedacht. Ik lees veel over seo en probeer datgene wat ik leer in praktijk te brengen.
Backlinks die ervoor gezorgd hebben dat ik mijn concurrenten verslagen heb op bepaalde zoekwoorden zijn commentluv backlinks. Dit is een plugin die je kan installeren in wordpress. Als je reageert op blogs die commentluv gebruiken, krijg je gratis een backlink onder je reactie. Ik maak hier veelvuldig gebruik van en zie mijn website op bepaalde zoekwoorden de concurrentie passeren. Websites die langer dan mijn website bestaan.

Wil je commentluv gebruiken of meer informatie over snel ranken in Google, download mijn pdf, hier>>>>http://gratishandleiding.internetmarketingweblog.nl/

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

6 comments on “Commentluv backlinks.

 1. Ik zie dat veel bloggers wel begonnen zijn met Commentluv, maar velen hebben hem ook al van hun site gehaald. Zie dat jij ‘m zelf nog wel gebruikt. Jij bent dus nog steeds tevreden?

  • Wat ik veelal hoor als redenen is dat commentluv de laadtijd van de webpagina’s vergoot. En die wil je net zo laag mogelijk houden natuurlijk. Een andere reden is dat veel collega’s klagen van een overvloed van spamcomments, dat valt op internetmarketingweblog echter goed mee.
   Een derde factor is het feit dat het aantal nofollow links op een pagina (die maakt commentluv dus automatisch aan) ook meespeelt bij de berekening van de waarde van dofollow links op de pagina’s. Heb je veel uitgaande nofollow links, dan zouden je dofollow links dus ook minder waardevol worden. Echter, als we mekaar al geen nofollow link gunnen, dan ziet het er erg somber uit voor wie z’n website nog wat bekendheid wil geven, niet? :)

  • Ik heb er geen negatieve ervaringen mee. Dus je kan de plugin downloaden zonder je druk te maken over drop in site ranks.

 2. Ja commentluv en keywordluv sites zijn handig om backlinks te verkrijgen. Ik heb jouw site mede hierdoor gevonden. Je kunt sites vinden door het volgende in te tikken in google search: 1. “keyword” “Enter YourName@” , keyword “commentluv enabled”
  bedankt

  • Bedankt voor je tip: Ik heb keywordluv idd niet besproken, vergt een andere handeling maar is waarschijnlijk effectiever dan commentluv.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge