dec
16
2013

Casper Camps start nieuw MLM systeem

Deze mail kregen we vandaag toegestuurd door Casper Camps, wellicht wat om te volgen met z’n allen:

Hoi pieter, ik ben een nieuwe onderneming gestart, en jij kunt daarvan meeprofiteren…

Het doel is om SAMEN veel geld te verdienen: SAMEN dus!!

Aanstaande donderdag ga ik je laten zien hoe we €10K per maand
PER PERSOON
 gaan verdienen en zo snel mogelijk.

Zelf verdien ik overigens helemaal niets wanneer ik de mensen die ik ga helpen ook niets verdienen, dus mijn commitment is: HOOG!

=> AANMELDEN LIVE “GRAND OPENING NEW MLM BUSINESS WEBINAR”

Voor de duidelijkheid het gaat DUS WEL om een nieuw MLM bedrijf.
(*dus wanneer je vies bent van Multi Level Marketing, ook bekend als netwerkmarkting, blijf dan weg… ik word niet boos, ik ga niet huilen en ik vind je nog steeds even lief — no hard feelings!).

Voor degenen die het leuk vinden om te weten… ik heb – los van het bedrijf waar we de promotie voor gaan doen – een marketing funnel ontwikkeld waardoor iedereen die in mijn team zit GEGARANDEERD geld gaat verdienen!

Je hoeft deze marketing funnel overigens niet zelf te bestuderen, te leren, te bouwen en/of te implementeren — je hoeft het zelfs niet eens te begrijpen! Het enige dat je hoeft aan te geven is of je er gebruik van wilt maken en het voor je wilt laten werken om zo gegarandeerd geld te verdienen! Daarover donderdag meer…

Oh ja, het gaat ook niet om “Project X” (diegnen die daarmee te maken hebben krijgen daarover binnenkort separaat bericht). Dit gaat om iets TOTAAL NIEUWS.

En met nieuw bedoel ik ook NIEUW. Het is vorige week pas live gegaan, achter de schermen is een testgroep begonnen, en je raadt het al… daar ben ik er eentje van… Na een paar kleine verbeteringen is het dan zover en mogen we los ☺

En reken maar dat we los gaan!! MAXIMAAL

Wat het is, en hoe we met zijn allen geld gaan verdienen leg ik je aanstaande donderdagavond via een Live Webinar om 20:00u uit tijdens de “GRAND OPENING van deze Nieuwe MLM Business”

=> AANMELDEN LIVE “GRAND OPENING NEW MLM BUSINESS WEBINAR”

DONDERDAG 19 DECEMBER OM 20:00u (LIVE)

Vriendelijke groet,
Casper Camps

PS: Het webinar van as. donderdag is thuis live te volgen via je computer. Je hoeft er de deur niet voor uit. Geef je op (kijken kost niets) voor dez online GRAND OPENING via onderstaande aanmeldlink.

=> AANMELDEN LIVE “GRAND OPENING NEW MLM BUSINESS WEBINAR”

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Casper Camps start nieuw MLM systeem

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge