nov
18
2011

Bezoekers Bazooka webinar

Bezoekers Bazooka

Tom Dingjan & Eduard Kelderhuis hebben onlangs bezoekers bazooka gelanceerd. Ik heb een kijkje mogen nemen in de gratis masterclasses die zij hebben vrij gegeven. Wat me direct opvalt, is dat zij alle fundamenten die de hedendaagse internet marketeer gebruikt, toepassen. Zo krijg je een inkijk hoe Tom  & Eduard een online business runnen. Je ziet hoe zij geld verdienen met webshops, digitale informatie producten en affiliate marketing.

Op dinsdag 22 november
donderdag 24 november
en vrijdag 25 november
kan je gratis een online master class volgen waarin Tom en Eduard onthullen hoe zij in korte tijd een internet imperium hebben opgebouwd.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge