dec
24
2011

Artikel tornado review

Artikel Tornado

Martin Verlaan en Eric Dieperink hebben opnieuw de handen in mekaar geslaan voor een nieuw product; de artikel tornado.
De artikel tornado is de eerste Nederlandse artikel spinner.

artikel tornado software

artikel tornado: de Nederlandse artikel spinner

Wie zelf aan artikel marketing doet kent het probleem: je wil je artikel op verschillende artikel websites plaatsen met een backlinkje naar je website maar uiteraard ga je je content niet zomaar 100% kopiƫren. Google wordt namelijk niet vrolijk van duplicate content en zal je hiervoor bestraffen. Een artikel spinner als artikel tornado biedt dan de oplossing.


Bekijk hier gratis de kracht van de artikel tornado
of lees hoe je meer geld verdient met een artikel spinner en een maand werk reduceert naar een paar minuten werk!

Artikel marketing

Niet iedereen doet aan artikel marketing omdat het tijdrovend, saai en moeilijk is. Na de vele research en de tijd om je artikel te schrijven ben je nog steeds beperkt met dit ene artikel. Er zijn echter vele voordelen aan artikel marketing:
- verhoog het verkeer naar je website
- verhoog je naambekendheid, reputatie en geloofwaardigheid
- ideaal instrument voor je SEO werkzaamheden
- gratis publiciteit

Wil je je kwalitatief artikel nu op verschillende websites of artikel directories gaan plaatsen, dan zal elk artikel uniek moeten zijn. Doe je dit niet, dan ziet google je kopies als content spam en zal je hier geen winst uit halen.

Dit is waar je de artikel tornado erbij haalt: deze software tovert 50 tot 100 unieke artikels uit je ene artikel.
Het allerleukste aan deze artikel spinner is dat de teksten ook leesbaar en grammaticaal correct blijven.
Bovendien gaat de artikel tornado nog verder; hij zal je artikel aanmelden bij de belangrijkste artikel directories.

De voordelen van de artikel tornado op een rijtje:
- de software is web-based: overal bereikbaar en je hoeft geen software te installeren, uiteraard compatibel met alle browsers
- artikels worden automatisch aangemeld bij de voornaamste artikel directories
- automatisch tot 100 unieke artikels laten genereren!
- de content is steeds leesbaar en grammaticaal correct

Bekijk hier gratis hoe de artikel spinner 50 tot 100 artikels aanmaakt.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

14 comments on “Artikel tornado review

 1. Beste Pieter en formleden.

  Mocht je toch aan artikel spinning Seo willen doen om er beter uit te springen voor je SEO, Pprobeer deze Gratis nederlands-artikel-spinner .deze is volledig functioneel en 100% gratis.

  Artikel Spinner Seo is een semi-automatische tool voor Seo teksten schrijven herschrijven waarmee je top notch inhoud kan krijgen zonder zorgen te maken over het gebruik van duplicate content.

  Probeer nu gratis!

 2. Zorg er gewoon voor dat je goed spint en niet teveel van deze bijnas dezelfde artikelen online plaatst zodat je unde rthe radar blijft.

 3. Ik heb artikal tornado geprobeerd
  op mooiebuik.com
  en op whatsappvoorpc.com

  Gelijk rankings in de top van gooogle :D
  VERY NICE zeker het geld waard

 4. Hallo,

  Als je weet dat NL zo’n tien jaar achter loopt met betrekking tot seo op usa etc en gaat kijken wat er in de usa echt werkt, dan weet je dat artikel marketing wel degelijk kan werken.

  maar……

  Er zijn de afgelopen tijd veel netwerken uit de index gehaald door google. Denk dan aan netwerken van 2000+ sites.

  Als ik kijk naar het netwerk van artikel tornado kan het niet lang duren voordat dit ook hierbij gebeurd…

  Mocht je interesse hebben in deze vorm van seo/linkbuilding, klik dan even op mijn naam. Dan vind je een zelfde soort tool maar dan wordt er alleen kwaliteit geaccepteerd.
  Jasper onlangs geplaatst..Eerste resultaatMy Profile

  • Hey Jasper,
   ik denk niet dat je jouw dienst kan gaan vergelijken met artikel tornado.
   Jouw systeem laat, voor zover ik het zie, toe om artikels toe te voegen aan blogs en directories.
   Het is geen artikel spinner.
   Als je geen duplicate content wil dan zal je dus elk artikel zelf moeten herschrijven..

   • Hallo Admin,

    Het klopt dat het niet hetzelfde is. Wij gaan dan ook puur voor kwaliteit. Duplicate content is dan ook niet toegestaan. ”Eigenlijk moet je dat ook helemaal niet willen”
    Jasper onlangs geplaatst..Eerste resultaatMy Profile

    • Ok,
     maar wat is de link dan met artikel tornado? :)
     Artikel tornado maakt van 1 artikel honderd unieke artikels..
     Jouw dienst is een shortcut naar verschillende directories waar je een link of artikel kwijt kan.
     Jouw dienst is dus geen vervanging voor artikel tornado, hooguit een aanvulling, toch?

 5. Deze tool gaat voor Google nooit werken! Laat me de google algoritmes kennen. Google is ook niet achterlijk en kent heel goed synoniemen van bepaalde woorden. Daarnaast gaat de kwaliteit van het artikel ontzettend naar beneden als je het gaat spinnen….

  • Ik denk dat we mogen stellen dat niemand de google algoritmes kent. Reacties als deze zien we met z’n allen graag gestaafd door controleerbaar bewijs ..

  • Hey KJ,

   neen hoor. Een artikel spinner is handig om kwalitatieve backlinks te gaan genereren.
   Je kan dan unieke artikels gaan plaatsen op verschillende websites/ artikel directories met een backlink naar je website.
   Google zal dit merken en jouw website hoger gaan ranken.

   • Ik zie bijna het bos niet meer door de bomen………..ik heb de cursus aangeschaft van JP, ben nog volop bezig….welk systeem kan ik nou het beste gebruiken? Dat van RGG of JP om met dit systeem(artikel tornado) te gaan werken? Dat van RGG maakt de website automatisch, dat van JP moet ik zelf maken en door dit nieuw systeem lijkt mij dat van RGG het beste is omdat je eigenlijk bijna niets meer hoeft te doen omdat door artikel tornado je eigenlijk geen dubbele content meer hebt, of heb ik het mis?

    • Hey KJ,

     de artikel tornado moet je vooral zien als een hulpmiddel in je offline seo. Je kan van een bestaande tekst 10-tallen varianten zetten die je dan kan plaatsen op artikel directories of andere websites, met een backlink naar je hoofdsite.

     Aangezien de Robo geld generator zelf teksten aanmaakt zou ik hem aanraden als aanvulling op de internetgeheimen cursus, je schrijft dan 1 kwalitatieve tekst en kan automatisch varianten aanmaken om je backlinking te gaan doen. Wat deze tool doet kan je uiteraard ook zelf, het aanmaken van unieke teksten neemt echter enorm veel tijd in beslag.

    • KJ, vergeet die Robo Geld Generator nou!!!

     Ik ben nooit zo happig op de producten van Eric, omdat het allemaal een beetje te overdreven wordt aanbevolen (door hem zelf), maar de Artikel Tornado is naar mijn idee een goed product. (maar verwacht nou niet dat je ineens 600% meer bezoekers krijgt).

     Ik heb namelijk zelf een artikel site, en Nadat Eric mij wat voorbeelden heeft laten zien van gespinde artikelen heb ik hem toestemming gegeven om de Artikel Tornado artikelen op mijn site te plaatsen.

     Ze zien er goed uit, en dat had ik absoluut niet verwacht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge