mei
9
2012

anthony morrison

Anthony Morrison: money is in the list!

JP is één van de meest besproken figuren hier op internetmarketingweblog.nl. Ook hij laat zich uiteraard inspireren door andere internet marketeers. 1 ervan is Anthony Morrison.

Wanneer je reeds ingeschreven bent op één van JP z’n email lijsten dan kreeg je wellicht deze week de volgende email toegestuurd:

Hey!
Ik kwam een video over een internet marketing
reality-show tegen die ik gewoon met je moest
delen :-)

=> Klik hier om de video te bekijken!

In de gratis video kun je LIVE zien hoe 3 normale
mannen uit Amerika vanuit niks, $6,656.73 in slechts
3 dagen verdienen!

Erg cool!

=> Klik hier om de video te bekijken!

Have fun!
JP

Wat JP hier doet is wat voor vele internet marketeers het gouden ei is: money is in the list!
Het principe is even eenvoudig als effectief; je bouwt een email lijst op door bijvoorbeeld het weggeven van gratis informatie door middel van een ebook, videomateriaal, toegang tot een bepaald gedeelte van een website…

In ruil hiervoor laat je bezoeker z’n email adres achter zodat je de nodige informatie kan  toesturen en periodiek kan je dan alsnog een nieuwsbrief sturen met extra informatie die jouw bezoekers aanbelangt. Je kan je bezoekers een seintje geven wanneer je een nieuw bericht geplaatst hebt op je website, wanneer je aanvullende informatie hebt of zoals in dit geval; een interessante aanbieding binnen het interesseveld van je bezoeker.

Het voordeel van deze manier van werken is het feit dat je een persoonlijke band opbouwt met de bezoekers van je website. Dankzij die band worden je mailtjes vaker geopend en worden de links vaker aangeklikt.

foto anthony morrisonDit mailtje van JP is daar het perfecte voorbeeld van: doordat ik JP ‘ken’ van zijn producten ben ik ingeschreven in z’n mailing lijst. Hij van zijn kant, weet dat ik geïnteresseerd ben in internet marketing en uiteraard ben ik benieuwd hoe Anthony Morison 3 normale mannen uit Amerika vanuit niks, $6,656.73 in slechts 3 dagen laat verdienen. Dankzij z’n affiliate linkje verdient hij zo een percentage van 60% aan alle verkopen via zijn mailtje.

Is deze manier van werken efficiënt? Ik was in ieder geval geprikkeld door het bericht, zo erg zelfs dat ik het product van Anthony Morrison aangekocht heb: Success with Anthony.

Uiteraard zal ik mijn ervaringen hierover delen in een nieuwe post: Success with Anthony ervaring.

Wie interesse heeft om het product (en vooral de geweldige video!) te bekijken, kan hier terecht: Success with Anthony

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge